kamers

Studio Tybee

Studio Tybee bevindt zich tegenover Bed & Breakfast Adrichem en Scherpenseel in een oud pakhuis uit 1733. Het pakhuis staat in een rustig straatje midden in het bruisende centrum van Middelburg. De studio bevindt zich op de eerste verdieping. De studio heeft een eigen opgang en is daarom ideaal voor langere verblijven. Tybee heeft een 2-persoons boxspring, een zitje met tv, een volledig ingerichte keuken, een eigen badkamer met toilet. Airco is aanwezig.

Het ontbijt is bij de overnachting inbegrepen. U kunt ontbijten in de B&B aan de overkant van de straat. U ontbijt in het huis of op het buitenterras met een gezellig gedekte tafel met huisgemaakte- en streekproducten.

Voorzieningen:
Eigen ingang, Privé badkamer, Zitje, Keuken, Airconditioning, Internet, TV, Koelkast, Koffie en thee, Doucheproducten, Gratis ontbijt.