Middelburg

Middelburg is een warme vriendelijke stad met ruime culturele, culinaire en winkelvoorzieningen. Het imposante stadhuis staat op de Markt waar elke donderdag de weekmarkt wordt gehouden. U vindt hier ook het uitgaanscentrum. Middelburg heeft een gezellig centrum met het grootste en meest diverse winkelaanbod in Zeeland. U vindt er veel leuke kleine winkels. Middelburg heeft vele bezienswaardigheden waarvan de meeste op loopafstand van de B&B liggen. Het Zeeuws Museum ligt om de hoek en heeft altijd één of meerdere tentoonstellingen. Maak een rondvaart door de kaaien of maak een stadswandeling onder begeleiding van een gids. Verrassend is het grote aanbod van tweedehands boekwinkels en antiekzaken. U ziet ze allemaal door de antiekroute te lopen. Na een dagje Middelburg is het heerlijk uitrusten op de vele terrassen op de Markt. Laat u culinair verwennen bij één van de vele restaurants.

Middelburg ligt centraal op Walcheren en is een prima uitvalsbasis om Zeeland te verkennen. Leuke Zeeuwse plaatsen als Veere, Domburg en Westkapelle liggen op fietsafstand. Fietsen zijn te huur op loopafstand van B&B Adrichem en Scherpenseel.

Vertoeven aan de stranden van Zeeland is meer dan aangenaam. Dit deel, Walcheren, heeft de meeste zonuren en de schoonste stranden van Nederland. De prachtige historische steden Antwerpen en Gent ligt op een uur rijden. Kortom: Middelburg is genieten!